Νέο – Σύγχρονο – Τελευταίας Γενιάς του Ιταλικού Εργοστασίου Palazzani industrie s.p.a.  


Το Ιταλικό εργοστάσιο Palazzani Industrie s.p.a. χρονολογείται από το 1935 & εξειδικεύεται στα χωματουργικά μηχανήματα & εναέριες πλατφόρμες εργασίας όσο αφορά τον σχεδιασμό, την παραγωγή, διανομή & υποστήριξη εξοπλισμού κατασκευάζοντας μια ευρεία γκάμα από φορτωτές, πολυμηχανήματα αλλά και εναέριες πλατφόρμες εργασίας που πληρούν και τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα κατασκευής & υποστήριξης, έχοντας έναν τεράστιο όγκο πωλήσεων στην Ιταλία & μια μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει παραδώσει έναν σημαντικό αριθμό χωματουργικών μηχανημάτων του εν λόγο εργοστασίου σε διάφορους Δήμους ανά την Ελλάδα αλλά και σε ιδιώτες που υποστηρίζουμε αδιαλείπτως από το 1964.

Σειρά Paload


Κυκλοφόρησε προσφάτως στις διεθνής αγορές από το Ιταλικό εργοστάσιο Palazzani Industrie s.p.a. το νέας γενιάς πολυμηχάνημα της σειράς Paload PB 130 που αλλάζει τα δεδομένα τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στο γεωργικό τομέα . Είναι η εξέλιξη των απαρχαιωμένων πλέον, αντιοικονομικών & υπολοιπόμενων λειτουργιών skid steer loader.

Υπερέχει 

Αυτόνομο

Αναπτύσσει ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα & κατ’ επέκταση μπορεί να κινείται νόμιμα σε δημόσιες οδούς & αυτόνομα σε μεγάλες αποστάσεις, χωρίς φορτοεκφορτώσεις σε νταλίκες ή γερανούς, εξοικονομώντας χρόνο & περιττές δαπάνες, όταν η ταχύτητα των skid steer loaders δεν ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα την ώρα.

Στο πολυμηχάνημα μπορούν να εφαρμοστούν πάνω από είκοσι διαφορετικές εξαρτήσεις (attachments) – παρελκόμενων & καλλιεργο-εργαλείων για την ευρύτερη εκμετάλλευσή του σε ποικίλες & ειδικές εργασίες καλύπτοντας έτσι μια πληθώρα εργολαβικών απαιτήσεων.

Διαθέτει servoassisted με Hydroquide σε όλους τους τροχούς (4×4) ενώ διαθέτει και load sensing system που κανένα άλλο μηχάνημα της κατηγορίας του δεν διαθέτει 

Με Υδροστατικό σύστημα μεταδόσεως κινήσεως που δίνει κίνηση & στους τέσσερις τροχούς με αυτόματο Adjustment of Power, που διαθέτει εμβολογόρα αξονική αντλία που παίρνει κίνηση απευθείας από τον Diesel κινητήρα YANMAR 4TNV88 Euro Stage IV

Σύστημα Διεύθυνσης 4WS

Αυτό που το κάνει μοναδικό & να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό παγκοσμίως είναι το τριπλής επιλογής σύστημα διεύθυνσης που το κάνει ακόμα πιο ευέλικτο στον χώρο :
Με κατευθυντήριους & τους τέσσερις τροχούς Four Wheel Steering (4WS)
♦ Με Π
λευρική μετατόπιση Crab (κάβουρα)
♦ Και η επί των εμπρόσθιων τροχών

Τηλεσκοπικός Βραχίονας

Ο Τηλεσκοπικός εκσκαπτικός βραχίονας προσθέτει 520 mm. επιπλέον εύρος εργασίας που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει το μέγιστο βάθος εκσκαφής τα 3,34 μέτρα, όταν εκτίνεται φτάνει τα τέσσερα μέτρα & μέγιστο ύψος 4,4 μέτρα.
Σε συνδιασμό με τον εκσκαπτικό βραχίονα των 240 μοιρών κατατάσσεται στην κορυφή της ανταγωνιστικότητας όσο αφορά το εύρος εργασίας & την ευελιξία.  
 

Διαθέτει καμπίνα ROPS – FOPS την μεγαλύτερη στην κατηγορία του με εξαιρετική ορατότητα τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενω διαθέτει δυο θύρες.

Το ελεύθερο ύψος του κατώτερου σημείου από το έδαφος είναι 36,5 cm. ενώ τα skid steer υπολείπονται & των <15 cm.

Αυτόματο Proportion Self Locking και στους δυο άξονες εμπρός & πίσω καθώς και μια σειρά στάνταρ συστημάτων

Μεγαλύτερο Εύρος Εργασίας

Πατενταρισμένο by Palazzani πίσω πλαίσιο που εφαρμόζει ο εκσκαπτικός βραχίονας για ακόμα μεγαλύτερο εύρος εργασίας & κίνησης 240 μοιρών αντί για 180º της βασικής έκδοσης και της κατηγορίας που ανταγωνίζεται.

Πολυμηχανημα                                                                            photo gallery

Paload PB 130 Backhoe Loader 4WS

εξαρτήσεις για αυτό το μοντέλο

attachments

κάδος διαιρετός πολλαπλών χρήσεων multipurpose 4:1

κάδος πλάγιας εκφόρτωσης

αρπάγη

Υδραυλικό σφυρί

Υδραυλικός καταστροφέας αυτοφυών ξυλόχορτων & θαμνων

Περόνες - universal forks

Λεπίδα χιονιού

Σάρωθρο

Φρέζα αποχιονισμού

Μίκτης σκυροδέματος

Γεωτρύπανο

Άλεση ασφάλτου

Καταστροφέας οπίσθιας προσαρμογής

Δίσκος κοπής ασφάλτου

Κάδος καθαρισμού καναλιών

Γεωπροωθητική λεπίδα- angled dozer υπο γωνία (πλάγια) (ισοπέδωσης)

Ditching bucket

Υδραυλικός ταχυσύνδεσμος

Μηχανικός οπίσθιος ταχυσύνδεσμος

below teeh blade