Ελάτε μαζί μας να σας επιδοτήσουμε

Η επιχείρησή μας, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ για να διαπιστώσετε εάν μπορείτε να επιδοτηθείτε μέσω των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» και «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» καθώς επίσης προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες ένταξης, σε περίπτωση που πληρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

   Επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε το επόμενό σας βήμα και να φέρουμε πιο κοντά σας τον εξοπλισμό που εσείς επιθυμείτε.

   Η επιδότηση κυμαίνεται από 10.000 έως 200.000 Ευρώ, καλύπτοντας απο το 50% έως το 60% της δαπάνης σας για εξοπλισμό αγοράς μηχανημάτων ή οχημάτων έργου, αλλά και δαπάνες Branding, δαπάνες πιστοποίησης ISO, κτιριακών εγκαταστάσεων και μισθολογικού κόστους.

 

   Απαραίτητοι όροι :

  • Η έναρξή σας να είναι πριν την 01/01/2016
  • Να υπάρχει θετική συνεισφορά κρδοφορίας
  • Να υφίστανται 2-50 άτομα προσωπικό
  • Ο τζίρος σας να είναι έως 10.000.000 Ευρώ.

    Ελάτε σε επαφή μαζί μας να σας κάνουμε δωρεάν προαξιολόγηση. Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα διαπιστώσουν με την συνεργασία σας άμεσα το εάν και σε τι ποσοστό επιδοτήστε και θα σας λύσουν όλες σας τις σχετικές απορίες. Κατόπιν, και εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί το επενδυτικό σας σχέδιο.

                                


Στα πλαίσια αυξημένων ζητήσεων πελατών μας για προσφορές στα πλαίσια των νέων προγραμμάτων επιδοτήσεων Μηχανολογικού Εξοπλισμού & Οχημάτων Έργου
Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας & Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός, η Επιχείρησή μας δημιούργησε δική της ομάδα προγραμμάτων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ, η οποία κατευθύνει υπεύθυνα τους πελάτες μας, διερευνώντας τη δυνατότητά τους για επιδότηση μέσω των τρεχόντων προγραμμάτων & αναλαμβάνοντας υπεύθυνα -εάν το επιθυμούν- και τη σύνταξη και υποβολή της μελέτης. 

  Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τους πελάτες μας από ανεύθυνους συμβούλους που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ τους δίνουμε τη δυνατότητα να έχουν μια σαφή εικόνα του εάν εντάσσονται σε κάποιο πρόγραμμα αλλά και του ποσού επιδότησης που δικαιούνται, αποφεύγοντας τις χρεώσεις τις αγοράς (Κάνουμε εντελώς δωρεάν προαξιολόγηση ένταξης και επιδότησης). 

 

1.            2.
Για επιπλέον πληροφορίες κατεβάστε & εκτυπώστε τα δυο PDF αρχεία.