Ερπυστριοφόροι Εκσκαφείς

                   

     Kubota Engine 15 hp – 50 hp

Ερπυστριοφοροι Εκσκαφεις

 

Νεοι, συγχρονοι, τελευταιασ γενιας του Ιταλικου Εργοστασιου CAMS GROUP spa

Το εργοστάσιο CAMS έχει σχεδιάσει & κατασκευάσει τη σειρά των μικρών ερπυστριοφόρων εκσκαφέων (mini excavators) με σκοπό να ικανοποιήσει τις προκλήσεις των εργοταξιακών εργασιών, παράγονται σε δώδεκα διαφορετικά μοντέλα.       

Εξοπλισμένοι με τρικύλινδρη & τετρακύλινδρη μηχανή Kubota 15hp – 50hp πρόκειται για ισχυρά μηχανήματα, compact, χαμηλής στάθμης θορύβου αξιόπιστα ακόμη & στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασιών.

Ο απλός σχεδιασμός & το μικρό μέγεθος της υπερκατασκευής είναι εγγύηση για μακροχρόνια και υψηλής ποιότητας χρήση. Η συντήρηση είναι απλή και ελαχίστων απαιτήσεων. Οι μικροί ερπυστριοφόροι εκσκαφείς CAMS συναντούν το φυσικό τους περιβάλλον σε εργοτάξια, σε κτιριακές εργασίες, σε βιομηχανική συντήρηση, στο σιδηρόδρομο, στην υπογειοποίηση, σωληνώσεων & καλωδίων, σε δημοτικές  εργασίες όπως πρασίνου ή κοιμητηρίων.

Η compact & χαμηλού θορύβου diesel engine, κατάλληλη για τις περισσότερες βαριές εργασίες, μεταφέρει το μέγιστο της ισχύος στο  υδραυλικό σύστημα το οποίο είναι εφοδιασμένο με τις δικές του βαλβίδες.

Ο πίνακας χειρισμού είναι σχεδιασμένος με βάση τις αρχές εργονομίας, για άμεση ανταπόκριση του κινητήρα και των υδραυλικών κυλίνδρων. Οι ελαστικές ερπύστριες είναι κατάλληλες για εργοτάξια όπου είναι απαραίτητο να προστατεύεται το έδαφος από την τριβή και την φθορά. Οι μικροί εκσκαφείς μπορούν να είναι & εξοπλισμένοι με κλειστή καμπίνα, με όλη την άνεση τον αερισμό & το σύστημα θέρμανσης που αυτή συνεπάγεται.